Laxå kommun
Laxå kommun

Hasselforsenkät

 

Laxå kommun bjuder nu in alla Hasselforsbor, och övrig befolkning med intresse för Hasselfors, att komma med synpunkter och svara på frågor kring hur Hasselfors kan utvecklas på bästa sätt.

Under det senaste halvåret har en utvecklingsgrupp, bestående av representanter från både kommunen och orten, jobbat tillsammans för att påbörja den utvecklingsplan som Laxås politiker vill ta fram för att stärka och utveckla orten. Som en del i utvecklingsgruppens arbete har Hasselfors nu fått anslag, på en halv miljon kronor, till en Hasselforspeng, att utnyttja av ortens invånare. Pengarna är inte tänkta att användas till större investeringar utan istället till ”det lilla extra” eller till det där som saknas för att göra Hasselfors lite bättre. Tänk er att det är inredningspengar till hemmet; det handlar inte om att investera i en ny luftvärmepump, det handlar om att köpa nya tapeter och den där fåtöljen som skulle passa perfekt och göra hemmet trevligare.

Utvecklingsgruppen har nu sammanställt ett antal frågor där vi är beroende av era svar och åsikter. Svaren kommer att samlas in och bearbetas för att utgöra underlaget för det dokument som kommer att presenteras under hösten, som förslag på Utvecklingsplan för Hasselfors. Dokumentet kommer att göras tillgängligt för samråd, och det kommer att finns möjligheter att lämna synpunkter innan planen blir antagen.

Det viktigaste för oss just nu är att få med oss din kunskap och dina åsikter i ett tidigt skede. Du svarar anonymt.

Tack på förhand för ditt engagemang!

Klicka här för att svara på enkäten!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Sidansvarig: Hans Traav

Uppdaterad av: Hans Traav2017-09-01 10.01

Idyllen i Hasselfors