Laxå kommun
Laxå kommun

Pressrelease

Laxå kommun byter bank

Efter en upphandling har Laxå kommun beslutat att byta till Swedbank. Från och med 1 april är Swedbank i Laxå, kommunens nya bank.

  • Vi har fått betydligt bättre villkor, vilket vi förstås är glada för, men framför allt uppskattar vi att ha en bank med lokal närvaro, säger kommunstyrelsens ordförande Bo Rudolfsson (KD). Det är otroligt viktigt för hela Laxå kommun att det finns en lokal bank med ett kontor. Vi hoppas att kommunens bankbyte bidrar till att vi långsiktigt får behålla ett bankkontor som våra invånare kan besöka för att göra sina bankaffärer. För våra företag är det förstås mycket bra med en bank som har god lokalkännedom.
  • Vårt syfte är att vara en bank för de många hushållen och företagen samt att möjliggöra för människor, företag och samhällen att växa. Att vara kommunens bank är en viktig del i vårt samhällsengagemang. Vi är glada över att få förtroendet från Laxå kommun som samarbetspartner vad gäller finansiella tjänster, säger Peter Sundkvist, kontorschef Laxå och Kumla.

Kontaktpersoner
Bo Rudolfsson (KD), Kommunstyrelsens ordförande
Tfn: 070-580 93 92

Peter Sundkvist, Kontorschef, Laxå och Kumla
Tfn: 019-58 05 63

Hans Traav, Näringslivsstrateg/kommunikatör
Tfn: 072-235 96 60

Sidansvarig: Ann-Britt Lindahl

Uppdaterad av: Ann-Britt Lindahl2017-02-22 16.15