Translate

Translate

Kontakta oss

Kontakta oss

Finska

Finska

Laxå kommun

Blanketter

Här kan du ladda ned och fylla i blanketter. Du kan skriva ut blanketten och fylla i för hand eller fylla i direkt i datorn. Du som fyller i blanketten direkt i datorn kan skriva ut den ifyllda blanketten och även spara ner den på din dator. Alla blanketter öppnas i Acrobat Reader, ett gratisprogram.

Blanketterna uppdateras kontinuerligt. Använd dig därför alltid av länkarna som finns under menyerna.

Hämta en gratisversion av Adobe Reader. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

E-tjänster för att underlätta för medborgaren
Laxå kommun tillhandahåller en rad olika tjänster elektroniskt, så kallade E-tjänster. Funktionen är fortfarande under utveckling. E-tjänster gör det smidigt för dig som medborgare att sköta dina ärenden med kommunen. Syftet är att samla dina kommunala ärenden digitalt på ett säkert sätt genom att du loggar in på ”Mina sidor” på kommunens webbplats. Här hittar du våra e-tjänster. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
E-tjänstefunktionen gör att du som medborgare kan utföra vissa ärenden när det passar dig. För en del av tjänsterna behöver du e-legitimation för att identifiera dig på ett säkert sätt.

Saknar du möjlighet att legitimera dig via bank-id kan du ta kontakt med administratör för respektive tjänst eller Laxå kommuns reception.

Sidansvarig: Ann-Britt Lindahl

Uppdaterad av: Anna Eriksson