Laxå kommun
Laxå kommun

Lästips

Vill du ha tips på någon bra bok att läsa? Här finns några förslag på boktipssidor där det bland annat finns recensioner och artiklar om böcker

Barnens biblioteklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Boktips för barn med möjlighet att bidra med egna tips.

1Miljonboktipslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Bokblogg med mängder av topplistor och tips inom olika teman.

Dagens bok länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterNytt boktips varje dag. Bidragen samlas i sökbart arkiv.

Bokhora länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterPrisbelönt blogg om litteratur.

Pocketpinglorna länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterÅtta pinglor i våra bästa år, som läser och tycker om allt från tonårsfantasy till klassiker. Vårt enda krav är att boken ska vara billig och behändig = en pocket.

Bokcirklar.se länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterÄr du intresserad av att delta i bokcirklar på nätet? Då kan denna webbplats, som drivs av föreningen Sveriges Länsbibliotekarier vara av intresse.

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster här lägger vi på Laxå bibliotek ut boktips men gör också inlägg om vad som händer på biblioteket.

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Vi finns även på Instagram där vi tipsar om böcker för alla åldrar.


Bokryggar

Sidansvarig: Regina Wängdahl

Uppdaterad av: Regina Wängdahl

Detalj ur träskulpturen Bokmalen av Susanne Urberg

Detalj ur träskulpturen Bokmalen av Susanne Urberg

Kontakt:

Besöksadress:
Postgatan 13, Laxå

Telefon: 0584-47 31 96
Fax: 0584-47 31 82

E-post: biblioteket@laxa.se

Postadress:
Laxå kommun
Laxå bibliotek
695 80 Laxå