Translate

Translate

Kontakta oss

Kontakta oss

Finska

Finska

Laxå kommun
Kulturens hus

Kulturens hus

Lokaler och teknisk utrustning i Kulturens hus

Kulturens hus erbjuder utbildnings- och konferenslokaler för uthyrning till företag och andra organisationer. Alla lokaler är anpassade så att de ska fungera så ändamålsenligt som möjligt.

Aula/Hörsalen          Boka denna lokal
Förenar, med sin spännande och unika arkitektur, historia och kultur med nytänkande.
I aulan "Unden", finns plats för ett 70 tal personer. Den är utrustad med modern teknik vilken gör det möjligt att sammanträda med andra, oavsett var de finns i världen. Den är också lämplig för konferenser samt för distansstudier. Med hjälp av en lättanvänd datorpanel, styr man hela utrustningen bestående av storbilds-TV, video, dvd, dator, mikrofon, hörslinga, musikanläggning, whiteboard, videokamera och projektor. Man behöver alltså ingen ingenjörsexamen för att trivas. På tal om trivas, lokalen är utrustad med luftkonditionering.

AulaFörstora bilden
AulaFörstora bilden
AulaFörstora bilden


Konferensrum Boka denna lokal          Priser Pdf, 82.1 kB, öppnas i nytt fönster.
Konferensrummet "Skagern" för det lilla sällskapet med plats för 10 personer. Här finns luftkonditionering, blädderblock, OH och annat som du behöver för ett kortare möte eller en längre konferens.

KonferensrumFörstora bilden
KonferensrumFörstora bilden
KonferensrumFörstora bilden


Café
Byggt i modern stil med klassisk anda. Här finns plats för ca 60 gäster som kan äta mat och fika. Vill du kombinera med ett frukostmöte eller något annat spännande så går det alldeles utmärkt.

CaféFörstora bilden
CaféFörstora bilden

Sidansvarig: Jessica Vidberg

Uppdaterad av: Jessica Vidberg