Laxå kommun
Laxå kommun

Pressrelease

Lunch på Ramundergården
Onsdag den 22 januari 2020 öppnar matserveringen på äldreboendet Ramundergården i Laxå för externa gäster. Det är anhöriga, släktingar eller vänner som nu får möjlighet att äta tillsammans med den boende som man besöker. Även pensionärer som önskar en god och näringsriktig lunch har möjlighet att äta på Ramundergården. Det kommer att vara öppet på vardagar mellan kl. 11.30 och 13.00. Pensionärer betalar 65 kr, och övriga gäster 75 kr.

  • Vi är glada för att de boende nu får möjlighet att luncha tillsammans med släkt och vänner. Jag ser att detta förbättrar livskvaliteten för de boende. Ramundergården är ett särskilt boende för de äldre som inte längre klarar att bo kvar hemma och många är multisjuka. Jag ser det som mycket positivt att vi kan erbjuda detta, säger Bo Rudolfsson (KD), kommunstyrelsen ordförande.
  • Vårt uppdrag är att erbjuda god och näringsriktig lunch för de boende på Ramundergården. Premiärlunchen består av pannbiff med lök och gräddsås. Det känns bra att anhöriga kan äta hos oss i samband med besök, säger Eva Sjögren, måltidschef i Laxå kommun.

Kontaktpersoner:
Eva Sjögren, måltidschef, Laxå kommun tfn: 072-218 31 16
Bo Rudolfsson (KD), kommunstyrelsens ordförande tfn: 070-580 93 92

Sidansvarig: Ann-Britt Lindahl

Uppdaterad av: Ann-Britt Lindahl 2020-01-21 14.03